Interieuradvies / interieurontwerp Utrecht

U woont of werkt in omgeving waarvoor u bewust gekozen heeft, maar waarvan u weet dat het nog specialer zou kunnen. Tot dusver nog nooit aan een interieuradvies gedacht. U overweegt uw interieur te updaten, opnieuw in te richten en/of te verbouwen. U heeft weinig tijd, heeft geen idee wat alle mogelijkheden zijn en ziet op tegen alle het regelwerk.

Een gedegen interieuradvies op maat is dan de oplossing. Samen met u, aan de hand van al uw input, mijn kennis en ervaring, komt uw interieurontwerp tot stand.

Ik help u bij de keuzes, inkoop van materialen, meubels, stoffering, verlichting, bijzondere objecten en woonaccessoires én de vakmensen. Kortom de totale uitwerking van uw interieuradvies. Dus niet alleen met het interieurontwerp zelf, maar ook met de organisatie en realisatie van het gegeven interieuradvies.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kleuradvies en behangadvies voor uw woning of bedrijfsruimte? Vul direct het aanvraagformulier in, stuur een e-mail naar Véronique óf bel: M: 06 – 20745505