Wat vinden de klanten van “Interieur in Kleur” – Interieuradvies.

Hieronder vindt u een enkele aanbevelingen van klanten die een referentie hebben geschreven op de website van “LinkedIn” en “Alle Bedrijven in Utrecht” voor wat betreft een “interieuradvies” van ‘Interieur in Kleur’.
Véronique Jansen heeft hen geholpen op alle denkbare manieren op interieurgebied. Denk hierbij aan een: interieuradvies (tweede woning), kleuradvies, behangadvies, stofferingsadvies, meubeladvies, lichtadvies, verlichtingsplan en/of een indelingsplan.

linkedin utrecht

Laila Bearda Bakker:

February 18, 2010. Hired Véronique in 2005, and hired Véronique more than once… “Véronique heeft ons in de loop der jaren geadviseerd wat betreft kleuren en inrichting van ons nieuwe huis. Dit heeft geresulteerd in een verrassend mooi en smaakvol resultaat op alle verdiepingen van ons huis. Véronique adviseert vastberaden en heeft direct oog voor de veranderingen die aangebracht moeten worden. Ze heeft durf maar blijft integer, de klant laat ze in haar waarde. De ons geadviseerde kleuren voor de muren hadden we zelf nooit bedacht. Het is prachtig en kleurrijk geworden. Wat betreft stoffen, meubels en verlichting heeft Véronique een mooi aanbod. Uitgebreide keuze en smaakvolle merken. We hebben nu prachtige lampen, wandmeubel, gordijnen, bank, fauteuils en tuinmeubilair. Véronique blijft zich oriënteren op nieuwe ontwikkelingen. Kleuren, stofjes, inrichting is haar lust en haar leven. Elke keer heeft ze wat nieuws of ideeën. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Is dat niet wat we allemaal willen? Laat Véronique je adviseren voor je huis, kantoor of huis in het buitenland. Je zult verrast zijn. Vriendelijke groeten, Laila Bearda Bakker.”
Top qualities: Great Results, Personable, Creative.

Floor Orlemans:

February 15, 2010. Hired Véronique in 2006… “Ik kende Veronique nog uit haar vorige ‘carrière’ en zodoende heb ik haar gevraagd te helpen toen we gingen verhuizen. Ik zag er gewoon erg tegenop om al die interieur winkels af te gaan en haar manier van werken leek me ideaal. Ze is heel enthousiast en je merkt aan haar dat ze weet waar ze het over heeft. Ze werkt volgens een soort protocolletje, wat heel transparant én op maat is. Bovendien is niets haar te veel en heeft ze veel lef in het combineren van kleuren, materialen en vormen. Als je als klant zelf met een idee komt wat ze niet ziet zitten, is ze daarin ook heel duidelijk. Ze werkt met fantastische merken als het gaat om meubels, verlichting, stoffen, karpetten etc., maar ze zorgt altijd voor een betaalbare balans, zoals dat ze zelf noemt. Ze kan zich heel goed verplaatsen in meerdere interieurstijlen en dat is juist haar toegevoegde waarde, vonden wij. Dan tot slot het feit, dat wanneer je uiteindelijk overgaat tot een grote bestelling je de adviesuren gedeeltelijk of zelfs helemaal retour krijgt, was voor ons een dankbaar cadeautje.”
Top qualities: Personable, High Integrity, Creative.

Marije Meulekamp:

December 10, 2009. Hired Véronique in 2008, and hired Véronique more than once… “Ik heb Véronique in eerste instantie benaderd voor kleuradvies. Ze kwam bij mij binnen met boeken vol met kleurstalen op A4 formaat. Erg handig, want meestal zijn de kleurstalen heel erg klein en is het lastig een goed beeld te krijgen. Het resultaat is super! Ik krijg er nog elke dag complimenten over. De klik was super en ze had heel snel door wat ik mooi vind zodat ze uiteindelijk ook heeft geholpen met het uitzoeken van de perfecte bank en de nog aan te schaffen eetset. Véronique is een bruisende persoon en haar enthousiasme is aanstekelijk en inspirerend. Ze heeft respect voor je budget en weet daar creatief mee om te gaan. Ze werkt samen met fantastische merken, maar kijkt ook verder als dat nodig is. Ik moet nog even verder sparen voor mijn andere wensen, zoals verlichting, maar dan weet ik Véronique zeker weer te vinden!”
Top qualities: Good Value, High Integrity, Creative.

Paula Ferreira Marques:

December 10, 2009. Hired Véronique in 2006, and hired Véronique more than once… “Verónique is een creatieve en getalenteerde interieurontwerpster. Ze denkt sterk mee maar heeft ook eindeloos geduld voor haar klanten en wacht af totdat de klant er zeker van is welke veranderingen wel of niet moeten worden uitgevoerd. Als ik in mijn huis rondkijk ben ik nog iedere dag blij dat ik Veronique heb ingeschakeld. Zij begrijpt altijd wat ik bedoel en is ook heel eerlijk wanneer zij iets aanbeveelt of afraadt.”
Top qualities: Personable, Good Value, Creative.

Andrea van den Berg:

December 10, 2009. Hired Veronique as a interieur stylist in 2008, and hired Véronique more than once… “Veronique brengt kleur in je huis en in je leven. Standaardwerk is niet bij haar van toepassing. Ze geeft een creatief en op maat advies, zodat bij slechts kleine veranderingen aan het interieur, een wereld van verschil oplevert.”
Top qualities: Great Results, Good Value, Creative.

Charlotte Kluit-Smeltink:

December 9, 2009. Hired Véronique in 2007, and hired Véronique more than once… “Véronique heeft de gave om geweldig mooie stoffen en warme kleuren aan te bevelen die je interieur een upgrade geven. Ze sluit daarbij naadloos aan bij jouw eigen wensen en stijl. Als persoon is ze heel hartelijk en prettig om mee te werken, adviserend met veel creatieve ideeën zonder opdringerig te zijn. Kortom een aanrader.”
Top qualities: Personable, Expert, And Creative.

 

 

Referenties

 

16 Maart 2010 – Nicole Beumer

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9 Ook wij hebben de hulp van interieur in kleur ingeroepen toen wij wat meer kleur wilde geven aan ons interieur. Het resultaat mag er wezen! We zijn erg content met onze meubels die voorzien zijn van nieuwe stoffen en de nieuwe spullen. De inrichting is van basic veranderd in een kamer met warme kleuren en veel gezelligheid. Veronique bedankt voor je geweldige ideeen, de uitvoering ervan en de gezelligheid rond deze metamorfose.

14 Maart 2010 – Anne-Sophie van Heemskerk

algemene indruk: 10 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9 Na een goede aanbeveling ben ik via-via aan het adres van veronique gekomen. Ons huis heeft een authentieke uitstraling maar mijn partner en ik wilden graag een moderne inrichting gecombineerd met de scandinavische antieke meubels. Wij vonden het moeilijk om deze omslag zelf te maken. Veronique heeft een goede draai kunnen geven aan het geheel waardoor wij nu een prachtige inrichting hebben, passend bij het authentieke karakter van ons huis! Stijlvol, eigentijds en aangepast aan ons budget. Ik kan niet anders dan vol lof over haar werk spreken! De samenwerking was naast professioneel ook erg prettig.

8 Maart 2010 – Marianne van der Blij

algemene indruk: 10 | service: 10 | prijs / kwaliteit: 9 Wat een goede smaak heeft deze vrouw, ze begreep precies wat ik wilde bereiken met de aankleding van mijn huis! Het is ook daadwerkelijk een plaatje geworden waar ik elke dag samen met mijn gezin enorm van geniet; ons huis = ons thuis. Gezellig en warm mét sprankelende kleuren ingericht in geheel mijn ‘eigen’ stijl. Dat vind ik zo knap van haar! Ik beveel haar dan ook van harte aan!! Daarbij is Veronique zeer prettig in de omgang wat natuurlijk ook heel prettig is. Kortom; er is geen betere!!!

4 Maart 2010 – Werner Wiggers

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9 Deze dame heeft met name smaak n stijl en een echte passie voor kleuren. Uit eigen ervaring haar adviezen ervaren, niet alleen inhoudelijk aan de verwachtingen voldoenend, maar het was ook een prettig proces. ook schroomt ze niet om een wandje enkele keren over te doen als de kleuren niet helemaal in de juiste verhoudingen zijn. Het concept waarbij ze vanuit een eigen, prachtig ingericht eiken houten kantoor met rieten kap, maar geen winkel concept werkt, werkt voordelig uit omdat ze dus geen grote voorraden hoeft aan te houden. Komt zelfs desgewents op locatie. Heb me laten vertellen dat zelfs met de kleurenwaaier onder het kussen slaapt. Kan ik dus van harte aanbevelen.

3 Maart 2010 – Sabine Hammer

algemene indruk: 9 | service: 9 | prijs / kwaliteit: 9 Na onze verbouwing hebben wij Interieur in Kleur geraadpleegd voor interieuradvies en kleuradvies en wij zijn daar tot op de dag van vandaag nog steeds enorm blij mee! Veronique heeft ons huis voorzien van mooie kleuren, mooie meubels, goede stoffen en een perfecte indeling. Ze is creatief, servicegericht en integer. Onlangs had ons huis weer een update nodig en we hebben geen moment getwijfeld, we hebben haar meteen gebeld! We genieten dagelijks van ons heerlijke huis mede dankzij haar inspiratie! Kortom een aanrader.