Werkwijze

  • U neemt met contact met mij op: telefonisch of via de mail en licht u verzoek toe. U stuurt mij vervolgens een plattegrond of beschrijving van de ruimte(s) en evt. foto’s van uw huis.
  • Sluit mijn expertise aan bij uw vraagstelling, dan maken wij een afspraak bij u thuis. Onder het genot van een kop koffie, stemmen wij uw vragen, de uit te voeren werkzaamheden en planning af.
  • De (definitieve) interieurontwerpen worden in de vorm van een uitgewerkt advies en/of moodboards + offerte aan uw toegezonden (per mail of per post).

 

Tarieven

Door de jarenlange ervaring heeft Interieur in Kleur met veel vooraanstaande leveranciers/merken in de meubelbranche een nauwe samenwerking.

Het zal u daarnaast niet ontgaan zijn, dat er in de afgelopen jaren een hoop veranderd is binnen de interieurbranche en daarmee ook de werkwijze:
Interieur in Kleur werkt volgens het WIN-WIN principe. Wanneer Interieur in Kleur u mag helpen bij uw project en er wordt over gegaan tot de aanschaf van uw interieur, dan worden er geen advieskosten in rekening gebracht.

Meer weten? Vul het aanvraagformulier in, stuur een e-mail naar Véronique óf bel: M: 06 – 20745505