Kort gezegd biedt Interieur in Kleur, ‘Hulp (lees: inrichting) Op Maat’.

 

Waarom producten?

Naast het puur adviseren, wil Interieur in Kleur de klant ook daadwerkelijk dat kunnen bieden wat wij adviseren. Om die reden zijn wij ons gaan toeleggen op producten die wij zelf als stijlvol ervaren, soms modern en eigentijds, zich onderscheiden van de grootste gemene deler en kwalitatief van een goed niveau zijn. Naast dit alles is een goede
prijs-/kwaliteitverhouding ook belangrijk.

 

De producten

Bijna alles op het gebied van inrichten heeft ‘Interieur in Kleur’ in haar pakket. Enkele voorbeelden:

  • Meubels
  • Stoffen
  • Lampen (div. stijlen)
  • Lampekappen
  • Vloerbedekking/vloerkleden
  • Shutters
  • Kunst

Bezoek aan interieurvakbeurs/agenten

Doordat wij veel ‘bij de hand’ hebben en ter plaatse klanten voorbeelden kunnen laten zien, met daarnaast het brengen van een bezoek aan de interieurvakbeurs en diverse agenten, maken het dat wij een bestaand of nieuw interieur echt iets bijzonders kunnen geven.
“ik had dit nooit zelf kunnen bedenken” is wat bijna alle klanten van Interieur in Kleur aan het eind van een traject zeggen.

 

Tijdbesparing en service

Daarnaast scheelt het de cliënt ook nog eens enorm veel tijd. Interieur in Kleur gaat in haar service erg ver. ’s Avonds een klant bezoeken en/of op zaterdag en zondag, het komt allemaal voor. Klanten kunnen ‘showmateriaal’ een tijdje thuis op hen laten inwerken. Belangrijk, juist omdat het de klant het moeilijk vindt om een eventueel nieuw interieur te visualiseren.

 

Prijstechnisch interessant

‘Interieur in Kleur’ werkt vanuit een kantoor in eigen tuin en heeft daarom weinig tot geen overheadkosten. De producten die zij levert zijn om die reden dan ook prijstechnisch erg interessant.